dimarts, de febrer 14, 2012

Sortida a la neu. Sant Joan de l'Erm 2012


Hola a totes i tots... un any més arriba la data de la sortida a Sant Joan de l'Erm... és aquest dissabte18 i diumenge 19 i aquest any la neu s'ha resisitit fins al darrer moment. Es veu que la crisi ha arribat fins i tot als núvols.
Res... nosaltres hi pujarem igualment cap a allà dalt, les 44 places que teníem reservades ja estan completes i si algú s'hi vol apuntar que ens faci una trucada per si hi ha alguna anul·lació... o si algú puja el diumenge, igualment que avisi.
La neu que podeu veure a la foto de la webcamp és de la darrera nevada... però no ha deixat gaire gruix... la del Pla de la Basseta és produïda i per fer una baixadeta amb trineu n'hi ha de sobra; potser pel diumenge intentarem organitzar una sortida caminant, ho podem parlar el mateix dissabte.
I... com coincideix amb Carnaval, no us oblideu de dur disfresses per la canalla, que ja sabeu que l'espai del menjador dóna per fer una mica de festa el dissabte al vespre.
Sobre l'hora de sortida, cada família farà el seu horari, ens trobarem tots a l'hora de sopar, a les 8 del vespre, a l'entrada del menjador.
Família Català-Vilalta.