dimarts, de maig 17, 2011

Cuita el Sol 2011

11 de juny de 2011, Àreu, Vall Ferrera, Pallars Sobirà

EDICIÓ: Convocada la reunió de controls per aquest dijous 26 de maig a les 20:00 al local del Centre Excursionista de Lleida.

La sortida familiar del mes de juny l'hem substituïda per la Cuita el Sol. D'una banda hi havia molta dificultat de trobar una data «neutra», ja que a més de la Cuita hi ha el cap de setmana de Sant Joan que es presta a marxar cadascú on tingui costum, i d'altra banda és una oportunitat molt bona perquè la mainada s'impliqui en l'organització d'esdeveniments i en la vida social del Centre Excursionista de Lleida.



La idea és coŀlaborar en allò que l'organització de la cursa ens proposi per tal que la cursa sigui un èxit... de crítica i de públic, com acostuma a passar ;)

El primer que cal fer és apuntar-nos a la llista de controls que hi ha al Centre (indicant on dormirem); cap a finals de maig se'ns convocarà a una reunió organitzativa, on se'ns encomanaran les diferents tasques; i per fi el cap de setmana de la Cuita haurem d'arribar-nos cap a Àreu. Com que aquest any els horaris han variat respecte al que era habitual, cal que els coŀlaboradors pugem a Àreu divendres al vespre, per tal d'estar dissabte a primera hora allà.

Hi ha més informació a la imatge inferior (punxeu-hi per baixar-vos-la):


Tot i això, si voleu participar a la cursa, també us podeu inscriure i us animarem amb totes les nostres forces :)

Finalment, hem pensat que ja que som allà i hem fet gairebé 3 hores de viatge, podríem aprofitar i fer alguna excursió diumenge per la zona; penseu que aquest any dilluns 13 de juny és festiu a Lleida. Què us sembla la proposta? Només cal que concretem què podem fer, així que podeu fer les vostres aportacions en forma de comentaris a aquest apunt.

EDICIÓ: Hem pensat que diumenge 12 de juny podríem fer una excursió al refugi de Baiau (si hi arribem). I si no, sempre ens podem quedar pel refugi de Vallferrera. Qui s'apunta?

Ànim que de ben segur que ho passem d'allò més bé!

2 Comentaris:

El dimecres, de maig 18, 2011 12:03:00 a. m., Blogger SiscoGarcia ha dit...

Nosaltres ja ens hi hem apuntat al Centre, i ja tenim ganes que se'ns convoqui per començar a preparar-nos per la nostra Cuita.

La veritat és que guardem un bon record de l'any passat i tenim ganes de repetir-ho.

Ens hem apuntat a dormir a la Carpa (ja us ho explicaran al Centre).

Vinga, apunteu-vos que paga la pena!

Ona, Pau, MariaJo i Sisco.

 
El dijous, de juny 09, 2011 9:57:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola , hola,

Nosaltres també hi serem.

Pujarem el divendres a la tarda,


Àneu, Xavi i Magda.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere