dilluns, de gener 17, 2011

Sortida a Sant Joan de l'Erm


Amigues i amics, famílies totes... som la família Català-Vilalta i el mes vinent (5 i 6 de febrer) ja tenim programada la clàssica sortida a la neu de Sant Joan de l'Erm. Aquest any, de moment, tenen la neu que produeixen amb el canó per la zona de la Basseta, per tant sembla que els més petits tenen la neu assegurada... i esperem que nevi força i tots puguem gaudir del preuat "or blanc" a la resta de l'estació.

Les activitats a realitzar són molt diverses, esquí de fons, raquetes i si no hi ha neu hi ha moltes excursions a realitzar, ho concretarem més endavant.

El que cal fer ara és fer la llista de gent que hi vindrà ja que disposem de 34 places i ja hi ha gent apuntada, podeu fer-nos una trucada de telèfon o un correu o escriure aquí per anar fent la llista de gent que hi vindreu. No ho deixeu per la darrera setmana.

Tenim reservada la mansarda amb mitja pensió, us passo un enllaç de la web de l'estació i podeu veure els preus i els serveis.

http://www.santjoandelerm.com/index.html

Res... ja sabeu a apuntar-se ràpid que a Sant Joan hi falta gent.

2 Comentaris:

El divendres, de gener 28, 2011 3:01:00 p. m., Blogger Català ha dit...

Hola a tothom, veig que al final les nostres pregàries a la Mare de Déu de les neus han fet nevar... esperem que deixi bons gruixos i el proper cap de setmana puguem esquiar força. Dir-vos que encara queden places però que m'ho hauríeu de dir aviat perquè sinó les hauré d'alliberar.

Fins ara...

Francesc Català

 
El dilluns, de febrer 07, 2011 4:44:00 p. m., Blogger Català ha dit...

Amigues i amics... una vegada passada la sortida només comentar que vam ser 41 excursionistes/esquiadors/pares i mares... i demés espècies exòtiques.

El sol que va fer va ser un luxe però no pas per la poca neu que queda, ja que si no empitjora el temps en una setmana ja no n'hi haurà gaire més de la necessària per fer-se una foto...

Res... ja he parlat de l'allotjament per l'any vinent... ja hi compten... i és que allà hi som com a casa.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere