diumenge, d’octubre 22, 2006

Serra de Prades. Les tres creus

Bé, ja ha arribat la tardor, i els boscos estan agafant uns colors molt bonics. Anem doncs al bosc de Poblet on podrem gaudir del paisatge i a més agafar algunes castanyes per celebrar la castanyada.

Ens veiem.

3 Comentaris:

El dimarts, d’octubre 24, 2006 7:06:00 p. m., Blogger SiscoGarcia ha dit...

hola, sóc l'Ona i volia dirvos que tinc moltes ganes d'anar a la serra de Prades i també volia dirvos que demà dimecres vaig a Vilanova de Prades amb la classe a treballar les castanyes.

Hola, jo sóc el Sisco i també tinc ganes d'anar a per castanyes a la serra de Prades. De fet teníem "mono" de muntanya i aquests dies ens l'estem treient, no?

Fins diumenge!!

 
El dimecres, d’octubre 25, 2006 11:07:00 a. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola sóc l'Olívia, ahir vaig escriure un comentari en el blog i crec que ho vaig fer malament, així que ho torno a provar...això de la informàtica no és el meu fort!
Bé, només dir-vos que diumenge ens ho vam passar molt bé, tot i que vam acabar el dia rebentats, (falta de pràctica). Així que si tot va bé ens veiem a Prades, l'Helena també hi va anar amb l'Espiga la setmana passada i té ganes de tornar-hi.L'Anna i l'Olívia també estan preparades per recollir castanyes!
Fins diumenge

 
El divendres, d’octubre 27, 2006 9:49:00 a. m., Anonymous Anònim ha dit...

Veig que hi ha moltes ganes d'agafar castanyes, però sento dir-vos que a la zona de les Tres Creus, on està programada l'excursió, no hi ha castanyers. bé, estrictament parlant n'hi ha un o dos. De fet, estarem més prop del Poblet que de Prades on hi ha els castanyers. De tota manera, a la tarda qui vulgui, pot allargar-se a buscar castanyes a Prades (al costat metix del poble hi ha un bosc de castanyers farcit de castanyes o anar-hi a passar el matí i baixar a dinar a Castellfollit amb la resta del grup.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere