dijous, de març 30, 2006

Primera sortida

Bé, aquesta primera sortida feia temps que estava programada, i finalment ja l'hem fet.

Hem fet una excursió des de Vilanova de Meià fins al cim de la Roca dels Arcs, tot passant per la font de Paús. Pel que sembla ha anat força bé i els més petits han disfrutat força durant el passat cap de setmana.

Tot i així, aquesta primera sortida no tan sols pretenia que passessim una bona estona tots junts, sinó que un objectiu important era elaborar un programa de sortides per als propers mesos i mirar si era possible fer un grup de famílies interessades en fer excursions d'aquest estil.

Crec que l'objectiu s'ha acomplert i ara ja tenim el nostre programa i molta gent interessada en l'iniciativa, vam ser-hi 19 menuts i 26 grans, gent suficient per a poder fer sortides regularment.

Ara tan sols cal esperar que passin els dies fins la propera cita del programa, tot i que si volem ens podem anar 'veient' amb més freqüència per aquest lloc web.

9 Comentaris:

El dilluns, d’abril 03, 2006 12:31:00 a. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola gent,
Només dir-vos que nosaltres també ho vam passar molt bé i també esperem tornar a sortir, tot i que la propera sortida programada no ens va bé però ja ens veurem a Aigualluts!!!!
Enhorabona per la pàgina i el blog!!!!

 
El dilluns, d’abril 03, 2006 9:48:00 a. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola a tots, primer que tot felicitar el o els dissenyadors d'aquesta pàgina que està a l'alçada de la secció que promet més del CEL (almenys per l'edat dels participants). Nosaltres ahir vam estar a la mitjana i ens vam trobar amb molta gent "jove" del CEL que fa dies que tenen ganes de sortir a la muntanya. Tots estaven força interessats a apuntar-se a les sortides i els enviaré l'adreça perquè es vagin informant.

Sobre la propera sortida hi ha dos coincidències, la primera ja la vam comentar el dia del programa i és que coincidia amb la Fira de Titelles i la segona és que el Patronat de Muntanya aquell dia ha organitzat una plantada de pals de camí i després fa una cassolada a Vilanova de Meià. El Joan Ramon em va demanar que també hi anessem el grup de nens i nenes ja que serà una diada popular a l'estil de camí de muntanya.

Potser podríem canviar la data de la sortida a final de maig?

Bé... l'Oriol està molt content de recordar-se dels noms de tots els nens i nenes que ja són amiguets seus.

 
El dissabte, d’abril 22, 2006 6:06:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Pero que tard que m’agafa aquesta iniciativa: us ben asseguro que quant tenia els nens petits (ara no son gaire mes grans, paro ja campen sols) m’hagués apuntat a totes les sortides.

Em sembla que aquesta es una pensada genial. Ànims ¡!

Andreu B.

 
El divendres, d’abril 28, 2006 8:18:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Enhorabona perquè la primera sortida va tenir molt èxit de participació. Als Mtnez Pardell se'ns va girar molta feina i no vam poder anar-hi: ens va coincidir sortida a la neu amb l'AMPA (i n'èrem organitzadors), sortida familiar diumenge a BCN, i sortida familiar CEL.

Quan en Xavi em va enviar un correu amb la web on ara escric, de poc que no caic de la cadira. Això està molt, però que molt bé!!! Tant el continent com el contingut.

Esperem apuntar-nos a la sortida a St Llorenç. També em passa pel cap fer-n'hi alguna amb les piragües i una canoa del club. Ja ho barrinarem.

 
El divendres, de maig 05, 2006 7:29:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Tampoc podrem venir a St Llorenç. La Joana està amb varicela. Esperem que a la propera ens poguem apuntar. Salut!

 
El divendres, de maig 12, 2006 7:22:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

No sé si me'n sortiré, però m'agradaria dir-vos que la cosa promet, ja que esteu preparant el futur del Centre. I igual que l'Andreu, també he fet tard, com sempre (jo ja vaig fer tard a l'inscriure'm al Centre), però ara, desde la nostra saviesa madura, us dic que ENDAVANT i que tingueu tots MOLTA SORT en aquesta iniciativa. Us ho mereixeu

 
El divendres, de juny 09, 2006 12:00:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Molt bé per la iniciativa

 
El divendres, de juny 09, 2006 12:03:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

La família Massot -Erquícia està molt contenta amb la sortida a la Font de Páus - Pas de Nerill. Ens ho vam passar molt bé.
Vaig fer algunes algunes diapositives (dec ser l'únic del món que encara en fa)que vaig escanejar i gravar en un CD per tal que pugueu penjar les imatges al reportatge de la sortida.
Magda: Li vaig donar el disquet a la teva germana.
Ens veurem en properes sortides

 
El dimarts, d’octubre 24, 2006 12:17:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola a tothom, feia molt temps que tenia ganes de participar en aquestes sortides i per fi el diumenge ens van animar els cinc.Ens ho vam passar molt bé, sobretot les nenes. Així que si tot va bé, ens veiem a Prades.
Olívia

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere