diumenge, de setembre 03, 2006

Camí de Ronda

Sembla ser que aquest agost hem estat tots plegats una mica ociosos..... és el que toca en aquesta època de l'any.

Bé, ara que ja ha passat el fort de l'estiu, tot i que la calor no acaba de marxar, ens hem de preparar per a la propera excursió amb el petits. Aquest cop toca el camí de Ronda, un bonic itinerari entre cales tot vorejant el mar.

Us passo unes dades que ha proposat en Josep Mª:


Hola Xavier, precisament he de fer una correcció al respecte. Avui hem tornat a fer al camí tota la familia i he pogut parlar amb els del restaurant i resulta que tanquen aquell dia (també és mala sort) perquè falta un dels germans per una boda i no poden atendre la gent. Els altres restaurants que hi han per la zona són carets i no tothom ho voldrà.

La nova proposta seria que ja que acabem en una cala i la canalla "xalen" per la sorra, que qui vulgui s'endugi carmanyola per dinar allí aprofitant que el lloc és molt bonic i acollidor i si el temps acompanya inclús es poden banyar. Qui vulgui peixet te diversos restaurants molt a prop.

Al respecte de la ruta volia dir també que si algú es cansa abans del final, no és cap problema ja que hi han nombroses cales molt boniques totes accesibles amb cotxe a prop i en qualsevol poden aturar-se i esperar allí tranquilament que els vinguin a cercar amb el cotxe més tard.

No vaig pensar dir que recomano crema solar i gorra, no és que sigui nou però allí quan fa calor...fa calor. També és bo dur aigua ja que no hi han fonts ni proveiment possible pel camí.

Torno a confirmar-te que el paissatge és idílic.


Bé, aquesta és la proposta d'en Josep Mª.

Tan sols afegir que en un missatge anterior em va comentar que l'hora de començar a caminar tindria de ser les 10 del matí.

Vinga animeu-vos i ja deixareu els vostres comentaris.

Aquí podeu veure el recorregut:4 Comentaris:

El dimecres, de setembre 06, 2006 8:23:00 p. m., Blogger SiscoGarcia ha dit...

Hola un altre cop passat l'estiu (o no ).
Voldríem saber quina idea teniu per anar cap a l'Atmella, és a dir, penseu anar-hi diumenge o bé dissabte i dormir en algun càmping de la zona?

Fins aviat!

 
El dijous, de setembre 07, 2006 1:06:00 a. m., Blogger SiscoGarcia ha dit...

Hola una altra vegada.
Nosaltres hem decidit anar a l'Ametlla dissabte a la nit i després d'haver estat remenant pel ciberespai, hem trobat que dels dos càmpings que hi ha el càmping nàutic és més interessant per 2 motius, d'una banda l'econòmic i d'altra que és a la vora del passeig marítim des d'on surtirem diumenge. Si voleu més informació vegeu http://www.campingnautic.com/

Ja direu.

 
El divendres, de setembre 15, 2006 9:40:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola nosaltres anirem a dormir al campig nautic ,sortirem el dissabte a la tarde a 16H ja ens veurem per alli. fins demà...

 
El dissabte, de setembre 16, 2006 10:48:00 a. m., Blogger Àneu, Magda i Xavi ha dit...

Hola!

Hem trucat al camping Nautic i ens han dit que està bastant moll per plantar tendes tot i que la previsió per demà és bona.
Nosaltres marxarem demà pel matí, ens veiem doncs al passeig marítim demà a les 10:00

Àneu, Magda i Xavi

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere