divendres, de març 31, 2006

Funcionament del blog

Segur que molts de vosaltres ja sabeu com funciona un blog, però potser n'hi ha que no ho saben.
Si és aquest el cas tan sol dir que el propietari del blog hi escriu alguna cosa sobre qualsevol tema i llavors tots els demés hi poder dir la seva (fer un comentari).
Si mireu al final del text, a la part dreta hi posa el nombre de comentaris que hi ha. Clicant a sobre podreu veure els diferents comentaris i al final d'aquests, on hi posa Post a coment, si hi cliqueu podreu escriure el vostre comentari.
Veureu que podeu enviar missatges de forma anònima, però crec que és millor que hi posem el nostre nom per tal de fer el blog una mica més càlid. Per tal de fer-ho així, tindrem que escollir l'opció Altres.

No és gens difícil, vinga, animeu-vos! I no tingueu por, que si us equivoqueu no passa res!

1 Comentaris:

El divendres, d’octubre 20, 2006 12:09:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

SORTIDA A LES TRES CREUS (BOSC DE POBLET) EL 29 D'OCTUBRE DE 2006

JA S'ACOSTA LA PROPERA SORTIDA AL BOSC DE POBLET I EN VULL FER UNA PETITA DESCRIPCIÓ. LA SORTIDA QUE TINC PREPARADA COMENÇA A L'ÀREA RECREATIVA DE CASTELLFOLLIT, A UNS 6 KM. DEL MONESTIR DE POBLET. AGAFAREM UNA PISTA QUE VA PEL MIG DEL BOSC FINS ARRIBAR A UN PETIT CORRIOL QUE ENS DURÀ FINS DALT DE LA SERRA, EN UN INDRET ANOMENAT LES TRES CREUS, DES DEL QUAL ES TÉ UNA GRAN VISTA DE LES TERRES PRELITORALS TARRAGONINES. SI EL DIA ÉS CLAR VEUREM EL MAR.

LA TRAVESSA PEL BOSC ENS PERMETRÀ VEURE QUATRE ESPÈCIES DE PINS (PINUS HALEPENSIS, PINUS SYLVESTRIS, PINUS NIGRA, PINUS PINASTER), ALGUN CASTANYER, ROURES MARTINENCS I, EN CONJUNT, UN BOSC MOLT BEN DESENVOLUPAT, OMBRÍVOL I RIC EN BOLETS. LA CAMINADA NO SERÀ GAIRE LLARGA, TOT I QUE EN TRACTAR-SE D'UNA EXCURSIÓ AMB NENS, SE'M FA DIFÍCIL CONCRETAR EL TEMPS. UN ADULT LA FA EN UNA HORA. AMB NENS POTSER HEM DE COMPTAR DUES HORES. LA BAIXADA ÉS PEL MATEIX LLOC PERÒ SERÀ MOLT MÉS RÀPIDA QUE LA PUJADA. PER CERT, EL CAMÍ D'ANADA ÉS TOT DE PUJADA. UNA PUJADA, PERÒ SUAU I CONSTANT (POTSER 7-8 %), SENSE VARIACIONS DE PENDENT QUE NO FA ESBUFEGAR GAIRE. EN ARRIBAR A DALT, A MÉS DE LA BONA VISTA, TAMBÉ DISFRUTAREM DE LA PECULIARITAT DE L'INDRET, UN GRAN PLANELL DE ROCA VERMELLA AL QUAL S'HI ARRIBA PER UN ESTRET I CURT CONGOST AMAGAT PELS ARBRES. DINAREM A L'ÀREA RECREATIVA DE CASTELLFOLLIT, DE MANERA QUE QUI NO VULGUI PUJAR FINS DALT POT PASSAR EL DIA PELS VOLTANTS DE L'ÀREA RECREATIVA. EN CAS DE TEMPS NÚVOL I AMENAÇADOR DE PLUJA, SI NO ENS VOLEM ARRISCAR A PUJAR A LES TRES CREUS, PODREM FER UNA CAMINADA PEL BOSC DE L'ENTORN DE L'AREA RECREATIVA DE CASTELLFOLLIT QUE TAMBÉ ÉS FORÇA INTERESSANT. EN DEFINITIVA, JO CREC QUE TAN SI PLOU COM SI NO, VAL LA PENA ANAR A LA PROPERA SORTIDA DEL DIA 29 D'OCTUBRE.

MÉS INFORMACIÓ:

DISTÀNCIA DES DE LLEIDA: 60 KM.
HORA DE SORTIDA: 8.00 DEL MATÍ DE DAVANT DELS PAVELLÓ BARRIS NORD (MERCAT DELS PAGESOS)
COM ANAR-HI: SEGUIR LA CARETERA DE TARRAGONA FINS VIMBODÍ. DE VIMBODÍ ANAR CAP A POBLET I DES DE POBLET AGAFAR LA CARRETERA QUE VA A PREDES. A QUATRE KM (APROX) A L'ESQUERRA HI HA UN TRENCALL QUE PORTA FINS L'ÀREA RECREATIVA ON CAL DEIXAR EL COTXE JA QUE LA PISTA, A PARTIR D'AQUÍ, ESTÀ TANCADA.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere