dimarts, de setembre 19, 2006

Dolmens de Cornudella - Canvi de data

Bé, aquest cop anirem cap a la prehistòria, no és que tinguem una màquina del temps, però anirem a Cornudella, on podrem veure amb els nens i nenes les contruccions d'aquella època, els dolmens i els menhirs.

Tan sols tingueu en compte que tal i com vam quedar a la darrera sortida, en aquesta canviem la data i la farem el 22 d'octubre ja que el coordinador no té lliure cap altre cap de setmana d'octubre i no va sortir ningú que conegués la ruta amb certesa.

Ens veiem.

2 Comentaris:

El dimarts, d’octubre 17, 2006 12:14:00 a. m., Blogger SiscoGarcia ha dit...

Hola,

Ja feia gairebé un mes que no escrivíem res nou i la veritat és que ja teníem ganes de tornar a trobar-nos.

Els 4 desitgem tornar a la muntanya!!

Fins diumenge a les 8:00.

 
El divendres, d’octubre 20, 2006 12:35:00 p. m., Anonymous Anònim ha dit...

Hola a tots... disculpeu que us hàgim fet esperar tant per tornar a la muntanya... com va haver la Transmontsec pel mig i el pont hem hagut d'esperar fins aquest diumenge... però no us penseu que els dólmens no s'han mogut de lloc i allà estan esperant-nos a tots.

Fins i tot el temps s'ha animat a fer-no passar un bon dia, ja que les pluges ja han passat i farà un cap de setmana de sol i bones temperatures.

Sobre el menjar no havíem dit res però es previst de menjar al mateix bosc a la sortida de l'excursió, el menjar l'hem de dur cadascú, com sempre. En tot cas parlem dels horaris al trobar-nos a Areny, al Rocamora.

Fins diumenge i ànims a tots que ens ho passarem d'allò més bé.

Francesc, Elionor i Oriol

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere