dilluns, de setembre 07, 2015

Pic de Vallibierna (3067m) Últim 3000mil (Xavi Palau)

Comencem el curs escolar i un altre any hi ha un soci 
del CEL que vol acabar tots els tresmils!!!

Pic de Vallibierna (3067m) Últim 3000mil (Xavi Palau)El proper 20 de setembre podrirem acompanyar al Xavier Palau a fer el seu últim 3000mil i gaudir i transmetre als nostres menuts l'esperit de les altures, amb el seu grau d'esforç i voluntat.

Sortirem de l'aparcament del camps d'esport el dissabte dia 19 a les 17:00. per anar a dormir a l'estany de Llauset (2200m) on plantarem les tendes per dormir,(cal portar tenda que es pugui plantar sense piquetes) després podem sopar tots junts. Cada família haurà de dur el seu sopar així com els estris per dormir (tenda, furgoneta, funda vivac, estoreta o matalàs, sacs de dormir, frontal, ninos, coixí,....)

El diumenge 20 matinarem una mica per poder sortir a les 7:30 i així guanyar una mica de temps a la resta de la comitiva. Durem l'esmorzar i una mica de ganyips per la pujada.

El material necessari és el bàsic per un dia de muntanya. Botes, roba d'abric, impermeable, crema solar, gorra ......

Tenim un desnivell acumulat de 900 metres i trigarem unes 3 hores de pujada i 2,5 de baixada

Sobre les 10:30 està previst fer cim i  posteriorment l'acte de lliurament del piolet de Juli Soler Santaló que durà l'actual portador, Jordi Pons, al nostre company Xavier Palau. Un cop acabat l'acte "institucional" tornarem a buscar els cotxes per anar a dinar al Restaurant Montsant  situat a la sortida  de Vilaller a mà dreta i a peu de carretera.

El dinar està previst a les 15,30  i cal reservar abans del dimarts 15 de setembre. Per tant els qui estigueu interessats m'ho hauríeu de comunicar abans del dimarts dia 15.

Les persones grans han de triar el segon plat i ho han de comunicar al mateix moment de fer la comanda el menú es el següent:

 MENÚ
Amanida per tothom al mig de la taula
1er plat
escudella
2on plat
A triar entre :
Parrillada de carn amb guarnició
Bacallà a la llauna amb tomata
Postres
gelat

aigua,vi, gasosa
cafè i cava
15€

Menú infantil/juvenil
Plat combinat de macarrons, pollastre i patates
aigua i gelat
10€
Per poder fer la transferència bancaria per pagar el  dinar us heu de comunicar amb:
Àneu Palau i Magda Sales 
619869775
magdasales@gmail.comVinga, animeu-vos que segur ens ho passarem molt be. i segur que farà bon temps.

Salut i amunt