diumenge, de maig 18, 2008

d'Àger a la Règola

Hola a tothom,

Tot i que la darrera sortida no es va dur a terme degut al mal temps (bé, mal temps per anar d'excursió, però un temps meravellós per a tot el demés) el proper cap de setmana tenim una cita amb la vall d'Àger.

Aquest cop és un itinerari curt, però no per això menys interessant.

Us hi esperem a tots!!

2 Comentaris:

El dimecres, de maig 21, 2008 12:40:00 a. m., Blogger SiscoGarcia ha dit...

Hola, hola,

Nosaltres ens hi apuntem perquè ja fa massa dies que no sortim, entre l'oratge, les festes i la feina.

Proposem de trobar-nos a les 8:00 a l'aparcament del Barris Nord per sortir cap a Àger. Us sembla bé?

Ja direu.

 
El dijous, de maig 22, 2008 10:34:00 a. m., Anonymous Anònim ha dit...

La família Massot - Erquicia i el vocal de l'excursió, en Pau Massot, de 8 anys, serem a Àger de de dissabte, per la qual cosa nosaltres no ens trobarem amb el grup al Barris Nord sinó davant del Forn de Pa d'Àger a les 9.30

De tota manera, tenint en compte que fins a Àger hi ha 50 minuts de viatge potser és molt aviat quedar a les 8.00 al pàrquing del Barris Nord.

De fet, teniu en compte que l'hora d'inici de l'excursió és les 10.00, ja que el fet de trobar-nos a les 9.30 és per anar a deixar el major nombre possible de vehicles a la Règola per no haver de tornar caminant; ja que la tornada a peu seria pel mateix camí i a les hores del migdia, la qual cosa no té gaire interès; i més tenint en compte que anem amb nens.

D'altra banda, us informo que l'excursió tot i que senzilla és bonica i ens permer fer un recorregut per la vall d'Àger al qual no hi estem gaire acostumats els excursionistes ja que sempre hi hem buscat els cims i les canals i no el fons de la vall.

Fins diumenge!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Enrere